6 Mayıs 2013 Pazartesi

Solo Türk ve Türk Yıldızları

Vize zamanı blogdan her şeyden ayrı kaldım.Konular yetişmedi sabahladım felan.Pazar günü sınavlarım bitti ve rahaladım.Sınavlara çalışırken terastan Solo Türk ardından da Türk Yıldızlarının deneme uçuşlarını rahatça izledik kardeşimle. İlk defa eskişehirde böyle bir gösteri yapılıyor.Pazar günü sınavdan sonra kardeşim ve arkadaşlarla Pelin ve Selinle birlikte gittik.

(Sınavdan çıkınca Eskişehirde bu ekinlikten başka etkinliklerde yapılıyormuş onu gördük.Eskişehir Battalgazi rallisi ve köpek yarışması yapıldı.Köpek yarışmasının resimlerini de daha sonra koyacağım)


Gösteri ilk paraşütcülerle başladı.

Bando takımı ile devam etti.





   Solo Türk'ü uzun bir zaman bekledik.Bu gösteriye altmışbin katıldığını duyurdular bu kadar insanı bir arada hiç görmedim.







Bu postu yazarken hala semalardalar son uçuşlarını yapıyorlar.



ve Türk Yıldızları 






















8 yorum :

  1. süperr ötesi bir görsel şölen olmuş. canlı seyretmek ayrı bir keyif olurdu tabii.. ne güzel de yakalamışsın eline sağlık.. CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-5 ündür canlı canlı izliyoruz çok güzel :)

      Sil
  2. Mervecim harika bir gösteri olmuş ne yazık ki kaçırdım ben. Eşimle Antalya ya gittik 3 günlük kısa bir tatile şimdi senin bloğunda gördüm resimlerini çok güzel yakalamışsın canım sevgiler öptüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende gitmişsinizdir diye düşündüm ablacım tüh ya :(

      Sil
  3. Canım neyse ki Malatya da kaldığımız dönemde izlemiştim canlı olarak bak şimdi senin bloğundan da izledim annene selamlar çok öptüm ikinizi de :)

    YanıtlaSil
  4. Resimleri çok iyi yakalamışssınız. Şunlara da bir göz atın : http://savas-ucaklari1.blogspot.com/2013/06/solo-turk-resimleri.html

    YanıtlaSil
  5. Resimleri çok iyi yakalamışssınız. Şunlara da bir göz atın :

    Solo Türk Resimleri

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...